Blistere, Cutii Si Cilindri Din PVC Transparent

Cine Suntem?

Super Fit este o companie buzoaina ce va ofera o gama foarte larga de blistere cu lipire pe carton, cu carton culisabil, diverse forme si marimi de cutii si cilindri transparenti, ce ofera o serie de beneficii fata de ambalarea clasica. Astfel se poate vizualiza produsul fara fi nevoie de desfacerea acestuia. Aceste avantaje se reflecta cel mai bine in cazul produselor de serie mica si mijlocie si in cazul produselor de calitate care se prezinta pe sine, fara a fi nevoie de o cutie din carton pe care sa se imprime o imagine a unui produs care este departe de realitate .

Ce Facem?

 • Doriti sa va ambalati produsele realizate sau comercializate de firma dvs.?
 • Vreti sa va invingeti concurenta si sa va adaptati normelor europene de igiena si securitate a produselor?

Super Fit va poate oferi

toate acestea!

Avantaje

 • Mod elegant si distinct de prezentare
 • Creastea rapida a numarului de produse vindute
 • Protectia produsului pe o perioada mai mare de timp
 • Impunerea brandului pe piata
 • Adaptarea la noile metode de marketing si legislatie

Ce Este Blisterul?

Este o alveola confectionata din PVC termoformat, care iti da posibilitatea sa privesti produsul daca blisterul este cu lipire pe carton sau sa-l si scoti, daca blisterul este cu carton culisabil.

In cazul produselor din gama telefoanelor mobile si nu numai se folosesc blistere cu carton culisabil. Gaura de tip Eurohold permite agatarea acestuia pentru o vizualizare cat mai buna.

Partea de carton poate contine numele produsului si marca producatorului ce realizeaza acest produs, dar la care se pot adauga informatii diverse precum:  instructiuni precise de utilizare, certificat de garantie, date necesare a fi cunoscute si relevante despre producator si gama, etc.

Cu alte cuvinte blisterul este un recipient de plastic transparent cu o cavitate in forma de < locuinta > unde se gaseste produsul, permitandu-i in acelasi timp sa fie prezentat cumparatorilor si de de a fi protejat impotriva prafului , daunelor posibile din timpul manipularii sau transportului. Acestea sunt de obicei utilizate pentru produse mai mici de aceea ele se constituie in foarte multe cazuri produse de sine statatoare, adica o unitate data spre vanzare.

O bucata de carton este folosita ca suport pentru produs, folosit cu precadere pentru a fi inserate anumite informatii mesaje destinate celor care utilzeza acest produs: logo, instructiuni de utilizare, marca, indicatii de protectie, etc.

Cele mai intalnite produse de acest tip se gasesc cel mai adesea in magazinele de birotica , scule si produse industriale, electrice ,electronice si servicii de telefonie mobila. Generalizarea blisterelor a fost extinsa si pentru alte tipuri de servicii. Fiind intalnit in cadrul produselor din supermarket-uri si hypermarket-uri. Astfel anumite produse ce erau solicitate in timp la tejghea, acum sunt afisate pe rafturi, tavi, sau atarnate cu ajutorul expozitoarelor sau a sistemelor de prezentare. Blisterul permite ordonarea si expunerea in mod armonios a diverse articole pentru a da clietului posibilitatea sa aleaga si sa observe singur calitatea si caracteristicile de care este interesat. Mai mult unitatile comerciale au spatii special amenajate sau locuri pentru a prezenta produsele de acest gen publicului larg. Multe firme ofera gratis expozitoarele firmelor de comercializare, tocmai pentru fi siguri ca produsele lor sunt bine afisate si prezentate.

Aplicatii

Produse ce se vand in blistere, cutii si cilindri transparenti

 • Produse de papetarie: pixuri, creioane, radiere, foarfeci, markere, etc.
 • Componente electrice: cabluri, prelungitoare, prize. etc.Produse de bricolaj:masini de gaurit, cuie, carlige, suruburi , holdsuruburi , biaxuri , pietre de polizor, dalti, etc.
 • Electronice ; accesorii g.s.m. , diverse montaje , tehnica de calcul si navigatie , adaptoare ,cabluri , diverse accesorii IT , etc.
 • Martisoare ,Jucarii, cadouri , luminari , diverse articole pentru sarbatorile de iarna , articole de pescuit si vinatoare , dulciuri , confectii ,tricotaje ,etc.
 • Produse farmaceutice si fitosanitare : capsule, pastile, tablete, etc.
 • Diverse piese si produse auto
 • Ambalaje pentru oua de prepelita ; de 12 , 20 si respectiv 21 de oua / cofrag

Modelele si proiectarea se asigura GRATUIT. Pretul stantelor + al matritelor de termoformare este in medie, intre 300 si max 800 euro.

Nu impunem cantitati minime. Daca cantitatile de produse comandate / an sunt mai mari de 50000 de buc/ model, pretul matritelor si stantelor va fi suportat de compania noastra.

In cazul in care aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati si vom raspunde cu promptitudine si seriozitate solicitarii.

Solicita Oferta Personalizata